Take a look

Aan de Dappermarkt in Amsterdam-Oost vind je Sabmeera Beauty & Laser Clinic. Bij deze prettige en gezellige beautysalon draait alles om een goede verzorging en een mooie huid. De gezichtsbehandelingen en peelings geven jouw huid een boost waardoor deze er weer jonger en gezonder uitziet. Daarnaast kun je hier terecht voor laserontharingen voor het hele lichaam. Zo reken je voor eens en altijd af met die vervelende stoppels en ingegroeide haartjes. Het team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt in de salon, zodat je direct uitkijkt naar een volgend bezoek.

We are waiting

Wij werken uitsluitend met vakkundig opgeleid personeel dat jou kan voorzien van het beste advies. Aangezien er verschillende huid- en haartypes zijn is geen enkele behandeling hetzelfde. Vandaar dat wij altijd starten met een intakegesprek waarbij wordt gekeken naar jouw wensen en de mogelijkheden. Hierbij speelt eerlijkheid en onze ervaring een grote rol. Daarnaast werken wij alleen met producten van de hoogste kwaliteit om zowel tijdens als na de behandeling een optimaal resultaat te realiseren en te behouden.

Merken
Bekijk hier het overzicht van onze prijslijst

Voor vragen over de pakketten of over een ander pakket kunt u ons persoonlijk contacteren op ons whatsapp nummer +31612909107  neem bij vragen gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze pakketen
Take look on our Instagram page