j

Laat ons jou
ervaring weten met
sabmeera beauty & laser clinic

Oumaiimaa Ely
Oumaiimaa Ely
2022-12-19
Ik ben geholpen door Aisha wat ik als heel erg fijn heb ervaren! Zij is vakkundig en voert haar werk uit met passie ik raad zeker deze salon aan!
Hanae
Hanae
2022-12-19
Zojuist mijn 2de behandeling gehad bij Layla. Ik heb na de 1ste behandeling al echt resultaat gezien. Layla is een professionele medewerker die duidelijk het proces uitleg en de verwachtingen bespreekt. Ze is geduldig en vraagt tijdens de behandeling regelmatig of alles nog goed gaat. Ze werkt nauwkeurig en hygiënisch. Een aanwinst voor Sambeera! Ik raad Sambeera zeker aan als je op zoek bent naar professionals.
L. Melamed
L. Melamed
2022-12-19
Nice, clean, very professional. I go to Layla and she’s great. Highly recommended !
ikram tahiri
ikram tahiri
2022-12-19
Ik word nu al een tijdje gelaserd door Aisha en wat is zij een top meid!! Ze stelt me erg op mijn gemak en is zo aardig. Verder heb ik ook fantastisch resultaat dus daar ben ik ook heel erg tevreden mee!
Nathalie TOO
Nathalie TOO
2022-12-08
Behandeling gehad bij Jolanda. Wat een fijne sfeer, voelt je direct op je gemak. Zeer kundige en effectieve facial behandeling gehad, nam de tijd voor je, voelde erg luxe - kom zeker terug!
Yvonne KB1972
Yvonne KB1972
2022-12-02
Langs geweest voor advies. Heel gastvrij, klantvriendelijk. Goede informatie. Geen behandeling, maar op advies eerst even langs bij specialist. Fijn als mensen veilig en verstandig werken. Prachtige salon!
j

Laat ons jouw
ervaring weten