Image facials
Tijdens een facial beoordelen wij uitgebreid jouw huid en luisteren we naar jouw wensen om vanuit daar een juist gepersonaliseerd behandelplan op te stellen met daarbij de juiste samengestelde thuisproducten en voedingssupplementen zodat we samen jouw droomhuid waar kunnen maken! Tijdens de behandeling wordt de huid diep gereinigd, wat resulteert in een gezonde en stralende huid. Doordat de behandeling wordt afgestemd op uw huid, is een direct zichtbaar resultaat haalbaar. De specialiste zal gebruik maken van krachtige enhancers, zoals hyaluronzuur, retinol, stamcellen, vitamine C, koijc en anti-oxidanten.

Vital C – antioxidant and anti-aging facial:

Speciale formule voor het verminderen van de rode, gevoelige en geïrriteerde droge huid. Zeer geschikt bij Rosacea en pigmentvlekken.We werken met een hoge dosis vitamine C wat ook de lekkere sinaasappel geur geeft tijdens de behandeling hmmm…

Boek hier jouw intakegesprek!

Clear Cell – Be Clear Purifying facial:

Voorkomt nieuwe ontstekingen en bestrijdt alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten in combinatie met anti-bacteriële peptiden.

Iluma facial:

Geeft de huid het bekende ‘GLOW’ effect en is ideaal bij pigmentvlekken en UV-schade