De Soprano ICE behandeling is voor iedereen bedoeld die er graag verzorgd uitziet, maar genoeg hebben van de standaardmethodes, zoals harsen, waxen en scheren. De Soprano ICE laser kan zowel bij mannen als vrouwen worden toegepast om te ontharen.

De voordelen van Soprano Ice 

 

Bij de Soprano ICE laser wordt de warmte vastgehouden in de lederhuid waar de haarzakjes behandeld worden. De energie (joule) is zeer laag, terwijl de pulsen per seconde zeer hoog zijn, waardoor er geen heel pijnlijke flitsen zijn. Door het extreem koelend handstuk is het risico op brandwonden zeer beperkt. Een permanente vermindering kan doorgaans bewerkstelligd worden met ongeveer 10 tot 12 behandelingen. Het is niet te garanderen dat er nooit haar terugkomt op de behandelde locatie, met het oog op hormoonveranderingen bijvoorbeeld. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kunnen op dat moment niet behandeld worden. Er kan met de Soprano ICE veilig behandeld worden door het hele jaar heen en u kunt direct na de behandeling weer aan het werk als u dat zou willen. Bij de Soprano ICE wordt er voornamelijk gewerkt met de SHR (Super Hair Removal) stand. Deze techniek heeft een hoge effectiviteit in haarreductie. De SHR methode kan veilig worden gebruikt bij personen met een donkere huid. Sabmeera Beauty & Laser Clinic beschikt naast een Soprano ICE laser over een Soprano Titanium waarbij er per individu een passend behandelplan kan worden samengesteld

Soprano ICE behandeling bij Sabmeera Beauty & Laser Clinic

Heeft u vragen over de Soprano ICE behandeling of wilt u meer weten over ontharen Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.