De Voordelen Van Soprano Ice

De Soprano Titanium werkt met een unieke, gepatenteerde lasertechniek. Het geeft de energie niet in één felle puls af, maar bouwt de warmte geleidelijk op in meerdere pulsen. Dit is veel minder belastend voor de huid. In combinatie met continue koeling van de huid is het laseren voor de meeste mensen zeer aangenaam

Is laserontharing veilig?

Ja, ontharen met laser is veilig. Om je ogen te beschermen tegen het laserlicht draagt iedereen in de ruimte een speciale laserbril. Dit is bij ons verplicht. Bij een professionele laserbehandeling hoef je niet bang te zijn voor brandwonden of andere huidschade. Kort na het laseren kan de huid wat rood en gevoelig zijn, maar als dit gebeurt trekt het vlot weg. Belangrijk om te weten is dat hormonen je huid sterk beïnvloeden en gevoeliger maken. Laserontharing tijdens de zwangerschap is daarom niet mogelijk. Heb je hormoongerelateerde klachten of gebruik je hormonale medicatie? Laat dit altijd aan ons weten zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Diode LASER 775 NM

De kracht van diversiteit

Krachtige energieabsorptie in combinatie met continue koeling, behandelingsdekking, comfort en weinig onderhoud, waardoor behandeling van de meest uiteenlopende haartypes en -kleuren mogelijk is, vooral van licht gekleurd en dun haar.

SPEEDTM 810

Sneller werken 

Meer behandelingen uitvoeren in minder tijd, dankzij de royale tipgrootte. Grotere gebieden sneller behandelen, terwijl u de patiënten een veilige en zeer doeltreffende ontharingsprocedure kunt bieden.  

DIODE LASER YAG 1064

Speciaal voor donkere huidtypes

De YAG 1064 maakt gebruik van een diodelaser op basis van een Nd: YAG-golflengte, waardoor eenmatige energieabsorptie plaatsvindt door de melaninechromofoor en hij optimaal geschikt is voor patiënten met een donkere huidtype.

Hoe werkt het?

Je lichaamshaar bevat pigment (melanine). Hoe meer pigment, hoe donkerder de haren. Dit pigment absorbeert de hitte van een laserstraal. De hitte komt uit bij het haarzakje, dat hier niet tegen bestand is en kapot gaat. De haar groeit dan niet meer terug. Blonde en grijze haren bevatten nauwelijks pigment. Er is dus niets wat de hitte kan absorberen. Hierdoor is laserontharing bij lichte haren helaas niet mogelijk. Hoe zit het dan met een donkere huid, vraag je je misschien af? Bij veel laserapparaten is dit inderdaad een probleem. De donkere of zongebruinde huid bevat immers ook veel pigment. Ons apparaat, de Soprano Titanium, is geschikt voor alle huidtypes. Ook mensen met een gekleurde of gebruinde huid kunnen zich bij ons veilig laten ontharen.

Hoe ziet een behandeling eruit ?

Bij Sabmeera Beauty & Laser Clinic wordt je altijd behandeld door geschoold personeel. Onze lasertherapeuten hechten ontzettend veel waarde aan veiligheid en een hoge kwaliteit van de behandelingen. Het begint altijd met een intakegesprek, hierin bespreken we de mogelijkheden en bekijken we jouw specifieke situatie. Onze therapeuten kunnen eventuele vragen die je hebt behandelen en ze geven een indicatie van het aantal behandelingen wat nodig is voor het beste resultaat. Uit onze ervaring weten we dat er gemiddeld tussen de 8 en 12 behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat met de Soprano Titanium laser.

De kracht van onze machines

Sneller dan ooit

en geschikt voor elk huidtype. Dit is de nieuwe en krachtigste manier van laserontharen met de Soprano Titanium. Unieke behandeling in Amsterdam: Sabmeera Beauty & Laser Clinic is een van de weinige salons in Amsterdam die gebruikt maakt van de Soprano Titanium. Dankzij het ICE Plus-koelsysteem blijft je huid gekoeld tijdens het laseren en ervaar je een aangename behandeling. Met het extra grote opzetstuk kost elke behandeling minder tijd – en loop jij binnen no time met een gladde huid onze deur uit.

3D en 40% Sneller

Dit exclusieve handstuk is een waardevolle aanwinst voor elke kliniek. Met zijn tipgrootte van maar liefst 4 cm2 en integratie van drie golflengten maakt hij een grotere behandelingsdekking in aanzienlijk minder tijd mogelijk, waardoor het proces sneller en veiliger wordt voor de patiënt. Met TRIO4CM2 wordt ontharen snel, efficiënt en gemakkelijk.

Gratis intakegesprek &
proefbehandeling

Onze lasertherapeuten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos
onze ontharingsmethode is met de Soprano lasers.