Soprano ICE
De Soprano ICE behandeling is voor iedereen bedoeld die er graag verzorgd uitziet, maar genoeg hebben van de standaardmethodes, zoals harsen, waxen en scheren.
Daarnaast is de Soprano laser voorzien van de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van laser ontharing. De lasers zorgen ervoor dat de eiwitten in een haarzakje afsterven door middel van laserflitsen.
Door het extreem koelend handstuk is het risico op brandwonden zeer beperkt.
Het laser ontharen gebeurt op deze manier vrijwel pijnloos, u voelt slechts wat speldenprikken op de huid, en het resultaat is langdurig. Daardoor zijn er minder behandelingen nodig. Een permanente vermindering kan doorgaans bewerkstelligd worden met ongeveer 6 tot 8 behandelingen. Het is niet te garanderen dat er nooit haar terugkomt op de behandelde locatie, met het oog op hormoonveranderingen bijvoorbeeld. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Er kan met de Soprano ICE veilig behandeld worden door het hele jaar heen en u kunt direct na de behandeling weer aan het werk als u dat zou willen.

Waar u rekening mee moet houden.

Wanneer u kiest voor een behandeling met een Soprano laser, dan mag u vanaf 6 weken voor de behandeling niet meer epileren, harsen of waxen, zodat het haarzakje niet beschadigd raakt (scheren kan dan het alternatief zijn). Alleen dan kan het haarzakje bij het laseren echt vernietigd worden. De kans is groot dat de haren na ongeveer 1 tot 2 weken uit zullen vallen met de haarwortel.

Werkwijze.

De soprano laser wordt met strijkende bewegingen over uw huid verplaatst in de tussentijd schiet de laser veel pulsen af. Dit wordt ook wel de SHR methode genoemd.
Dit is een methode die alleen door de Soprano laser mag worden gebruikt.
Voordat u bij ons in behandeling gaat dient u het behandelde gebied geheel glad geschoren te hebben. Wij zullen dan vakken tekenen op de huid met de juiste afmetingen, het aftekenen van de vakjes zijn van essentieel belang om een effectieve behandeling te waarborgen.
Tijdens de behandeling wordt een koele gel aangebracht deze gel zorgt voor een goede geleiding en verspreiding van de energie die de laser loslaat op de huid, daarnaast heeft de gel een verkoelende werking.

Bij Sabmeera Beauty & Laser clinic
Kunt u er zeker van zijn dat u wordt behandeld door gespecialiseerde en gediplomeerde laserspecialisten. Voor vragen of een gratis proefbehandeling neemt u vrijblijvend contact op met ons.