IMAGINE Skincare is een revolutionair cosmeticamerk, gericht op professionele huidverjonging en paramedische huidverbetering met spraakmakende resultaten. Door het uitgebreide productaanbod zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Samen met de huidspecialist wordt er gekeken naar welke
behandeling aansluit op uw huidige wensen en behoeften. Zo zijn er verschillende peelings, specifiek gecreëerd om een bepaald doel te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het aanpakken van huidveroudering, acne en pigmentatie. Met de specifieke producten voor thuisgebruik, kunt u vervolgens thuis de behandeling voort zetten.

Aanbod in Peelings
Bij Sabmeera beauty & laser clinic zijn er verschillende IMAGE Skincare peelings beschikbaar, bedoeld voor verschillende doeleinden. Zo is er een peeling specifiek gericht op het aanpakken van huidveroudering met de daarbij horende rimpels, fijne lijntjes, zonschade en ruwheid van de huid. Voor de onrustige, vette en acne-huiden is er een tweetal opties. Daarnaast is er een peeling speciaal ontwikkeld om verschillende gradaties van pigmentatie aan te pakken. Tot slot zijn er peelings speciaal voor de gevoelige huid die uit balans is, welke tevens gebruikt kunnen worden bij tieners.

De behandeling
Voorafgaand aan de peeling, wordt de huid grondig gereinigd met het voor u geschikte product. Wanneer de huid goed schoon is wordt deze ontvet, zodat de peeling beter zijn werk kan doen. Hierna wordt de peeling in gemasseerd, waarna deze een aantal minuten zal blijven zitten. Vervolgens wordt de peeling geneutraliseerd, waarna er een masker wordt aangebracht. De behandeling eindigt met het herstellen van de huid met de daarvoor geschikte producten. Gezien een peeling de natuurlijke bescherming van de huid tegen UV-straling wegneemt, wordt er afsluitend een UV-beschermend product aangebracht.

Huidreactie
Naar aanleiding van het ondergaan van een IMAGE Skincare Peeling, kan er lichte roodheid, zwelling en eventueel vervelling ontstaan. Dit trekt binnen een aantal dagen weg. Om uw huid te kalmeren in de hersteltijd, kan uw huidspecialist het herstellende product I Rescue adviseren. Dit kunt u naar behoefte smeren.

Nabehandeling
Om de resultaten verder te optimaliseren en de huid in de gewenste conditie te brengen, raden wij u aan om ook thuis de behandeling voort te zetten met de daarvoor geschikte producten. Uw huidspecialist zal u adviseren welke producten aansluiten bij uw wensen. De IMAGE Skincare producten zijn ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde ingrediënten. Duur behandeling 30 minuten

Voor een optimaal resultaat
Afhankelijk van uw wensen en de conditie van de huid, kunnen er meerdere behandelingen worden aanbevolen. Voorafgaand aan de eerste behandeling zal uw huidspecialist een persoonlijk plan voor u opstellen.

Interval
Bij het volgen van een kuur wordt er vaak om de 2 weken een behandeling geadviseerd. Hierna kan u worden geadviseerd om eens in de zoveel tijd een herhalingsbehandeling te komen volgen, om zo de resultaten te onderhouden.

Consult
Voorafgaand aan de eerste behandeling, zult u een consult hebben met uw huidspecialist. Op basis hiervan kan er een persoonlijk behandelplan voor u worden opgesteld. Resultaten en de duur van een eventuele kuur kunnen per persoon en huidtype verschillen. Uw specialist zal u dan ook adviseren en u inlichten met betrekking tot hetgeen u kun verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten, of direct een afspraak maken?
Neem dan contact op met het volgende nummer +31 (0)6 12 90 91 07

Ormedic lift
º Uit balans
º Tiener
º Gevoelig
Behandelduur +- 30 minuten
€ 75,00

The Signature Facelift
º Roodheid
º Droogheid/gedehydrateerd
º Gevoelig
Behandelduur +- 30 minuten
€ 75,00

Lightening Lift level 1 & 2
º Pigmentatie
º Zonschade
º Hyperpigmentatie
Behandelduur +- 30 minuten
€ 75,00

Wrinkle Lift
º Huidveroudering
º Fijne lijntjes en rimpels
º Ruwe huid
º Zonschade
Behandelduur +- 30 minuten
€ 75,00

Acne Lift
º Vette huid
º Acne
º Ruwe huid
Behandelduur +- 30 minuten
€ 75,00

Perfection Lift
º Gevorderde huidveroudering
º Gevorderde acne
º Gevorderde pigmentatie
Behandelduur +- 30 minuten
€ 90,00

TCA peel
º Diepe rimpels
º Diepe acne littekens
Behandelduur +- 30 minuten
€ 85,00